Nëse KËTU ju dhemb koka, shkaktari është ky!

Tempi i shpejtë i jetës dhe grumbulli i streseve të cilat na ndjekin çdo ditë secilit prej nesh i shkakton dhembje të shpeshta koke, Transmeton Telegrafi.

Dhembja e kokës është shumë e përhapur dhe për ta larguar jeni detyruar mbase të “vraponi” pas ilaçeve farmaceutike.

Epo, megjithatë, ekziston mënyra që t’i ndihmoni vetes, vetëm që duhet të dini si ta “lexoni” porosinë të cilën jua dërgon organizmi juaj në formën e dhembjes së kokës.

Kjo fotografi i tregon të gjitha!

truri

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button