Amella Cana, zgjidhet kryetare e Forumit të Gruas të BDI-së në Çair

“Në prani të shumë anëtareve të saj, sot Forumi i Gruas së BDI-së në Çair, mbajti Kuvendin e II-të zgjedhor, ku për kryetare të saj zgjodhi Amella Canën, stomatologe nga Çairi”, njoftojnë ë nga BDI.

Në Kuvend, ku u zgjodhën edhe nënkryetarja, sekretarja dhe kryesia e këtij Forumi, pjesëmarrës ishin kryetari i BDI-së Ali Ahmeti, shefi i Shtabit Qendror Zgjedhor Bekim Neziri, deputetja Ermira Mehmeti dhe anëtaret e këtij forumi.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button