Fotoja hit në rrjet: Shqipëria ka punë, duhen profesionistë

Duket se çdo qeveri në këtë vend po lë pas nga një shprehje që bëhet subjekt humori dhe ironie në rrjet.

Pas qeverisjes së Sali Berishës, që deklaronte se Shqipëria është pas Gjermanisë sa i përket ekonomisë, këtë herë qeverisja e Edi Ramës po bëhet subjekt ironie për shprehjen se Shqipëria ka punë, por nuk ka profesionistë.

Edhe pse deklarata e Sali Berishës, njësoj si kjo e Edi Ramës nuk është tamam-tamam ashtu siç interpretohet nga opinioni, sërish rrjeti nuk ndalet.

Kjo foto është postuar nga Reporter.al, duke ftuar lexuesit të gjejnë diçiturën.

Shqipëria ka punë, duhen profesionistë
Shqipëria ka punë, duhen profesionistë

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button