Kënga “I besova” përplas Greta Koçin dhe “Chips”-in (VIDEO)

Greta Koçi e “Chipsi” kanë qenë top-lajm ditëve të fundit në mediat tona, raporton emisioni “Express” në KTV.

Kjo, pasi sipas producentit të shumë hiteve, Besim Buzuku, i njohur si ‘‘Chipsi”, atij i është mohuar e drejta autoriale nga Greta, për këngën e fundit, “I besova” Koçi. Mirëpo, Koçi në anën tjetër, e mohon një gjë të tillë.

Ndryshe, “Chips”-i në një intervistë për emisionin tonë, ka thënë se e drejta autoriale i është mohuar edhe nga të tjerë emra të estradës, përfshirë edhe Bleron.

Se çfarë ka thënë, do të mund ta kuptoni në vazhdim.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button