“SHBA e gatshme të luftojë e ta mundë Rusinë”

SHBA është e gatshme “të luftojë dhe ta mundë Rusinë në Evropë nëse kjo është e nevojshme”, ka deklaruar shefi i komandës së SHBA në Evropë gjenerali Philip Breedlove, duke folur në Komitetin për Forca të Armatosura në Dhomën e Përfaqësuesve të Kongresit.

“Ne nuk dëshirojmë të luftojmë, por jemi të detyruar të kemi mundësitë për këtë, ka theksuar Breedlove duke folur për domosdoshmërinë e forcave të armatosura në Evropë, citon Sputnik të ketë thënë gjenerali

Breedlove ka thënë se SHBA po shqyrton edhe mundësinë e pengimit të Rusisë në Arktik por ende nuk është i gatshëm të tregojë si.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button