Përkrahesit e PDK-së nga Malisheva, po kthehen në shtëpi të tyre! (FOTO)

Përkrahesit e PDK-së nga Malisheva po kthehen nga kanë ardhur, pasi që ndërhyri policia për shpërndarjen e tyre duke mos lejuar përplasje me protestuesit opozitarë, njofton Gazeta Blic.

Njëri nga këta simpatizantët thotë për Gazetën Fjala “Po kthehemi në Malishevë, e festojmë atje e sheshin tonë”

Kryetari i deges se PDK-së në Malishevë Hysni Kilaj ishte me protestuesit.

“Festa vazhdon. Do ta festojm në Malisheve si i ka hije presidentit. Ne nuk provokuam. Por ata ishin që na provikuan dhe po shmangim përleshjet eventuale”, tha Kilaj.

Ai tha se nuk mundën ta realizojnë misionin për të cilin kishin ardhur “Me festu për presidentin”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button