Edhe sonte protesta para Gjykatës Kushtetuese të Shkupit (FOTO)

Qindra qytetarë kanë protestuar edhe sot para godinës së Gjykatës Kushtetuese, kundër iniciativës për ndryshimin e ligjit për amnisti të vitit 2009, me çka do të mund të amnistohen edhe persona që kanë bërë manipulime zgjedhore. Ata kanë deklaruar se prej amnistisë do të mund të përfitojnë edhe pedofilët, ata që kanë bërë vepra penale kundër shëndetit të njerëzve, që kanë prodhuar dhe tregëtuar me lëndë narkotike, si dhe ata që kanë bërë vepra kundër njerëzimit dhe të drejtës ndërkombëtare.

Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski
Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski
Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski
Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski
Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski
Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski
??????????
??????????

Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski

Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski
Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski

Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski

Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski
Protesta para Gjykates Kushtetuese ne Shkup foto nga Vanco Xhambaski

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button