Buggati sfidohet nga Lamborghini

Buggati Veyron dhe Lamborghini Aventador janë dy nga supermakinat më të shtrenjta dhe më të shpejta në botë.

Padyshim një sfidë mes tyre do të ishte diçka e bukur për tu parë, por më shumë për tu provuar.

Këtë e kanë bërë dy pronarë të këtyre supermakinave në tunelin e Aeroportit të Manchesterit në Angli.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button