Vanhojte: Fillimisht pastroni shtëpinë, pastaj ahengu

Ndërmjetësi evropian në bisedimet për Marrëveshjen e Përzhinës, Piter Vanhojte ka shkruar sërish me porositë e tij për situatën e krijuar politike në vend. Ai në profilin e tij në facebook ka shkruar :

“Më vjen mire që ka diskutime rreth dates së zgjedhjeve. Vendit i janë të nevojshme reforma serioze. Fillimisht pastrim të shtëpisë, dhe më pas aheng”, ka shkruar Vanhojte.

van-1

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button