Ikonat botërore kanë të tjerë emra në realitet

Bota e spektaklit, e modës dhe e kinematografisë  ka nxjerrë shumë emra të cilët janë kthyer në ikona.

Por në të vërtetë ata kanë emra të tjerë dhe jo ata me të cilët ne njihemi.

Ja si i kanë emrat në të vërtetë ikonat në botë:

Audrey Hepburn: Audrey Kathleen Ruston

Coco Chanel: Gabrielle Bonheur Chanel

Gigi Hadid: Jelena Noura Hadid

Irina Shayk: Irina Valeryevna Shaykhlislamov

Madonna: Madonna Louise Ciccone

Marilyn Monroe: Norma Jean Mortenson

Michael Kors: Karl Andersen, Jr.

Ralph Lauren: Ralph Lifshitz

Rihanna: Robyn Rihanna Fenty

Yves Saint-Laurent: Yves Henri Donat Matthieu-Saint-Laurent

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button