U promovua platforma online për paraqitjen e rasteve të dhunës ndaj komunitetit të LGBT-së

Sot është promovuar online platforma për paraqitjen e rasteve të dhunës ndaj komunitetit të LGBT-së.

“Platforma online për paraqitjen e incidenteve është e thjeshtë për ta përdorur. U bëjmë thirrje të gjithë atyre që kanë qenë viktima të dhunës, diskriminimit verbal dhe shqetësimit psikologjik ta lajmërojnë incidentin në platformën dhe nëse duan, të na kontaktojnë që ta çojmë më tej rastin”, tha Dragana Drndarevska nga Koalicioni “Të drejta Shëndetësore dhe Seksuale të komuniteteve të margjinalizuara”.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button