Ti për mua je…

“Ti je pjesë e imja. Më mësove alfabetin e dashurisë, vargjet e lumturisë dhe elegjitë e vuajtjeve. Prezenca jote ka ndryshuar çdo atom në mua, vetëm dashuria ndaj ty, ajo mbetet e njëjtë”

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button