Ja pasuria e kandidatëve për president të Amerikës

WalletHub i ka ekzaminuar të ardhurat e kandidatëve presidencial të SHBA-së, dhe ka zbuluar që kandidati mesatar i ka 229.8 milionë dollarë në asete, që është thuajse 13,564 herë më shumë sesa ajo e një amerikani mesatar, 16.942 dollarë.

Donald Trump e udhëheq listën si më i pasuri nga të gjithë kandidatët, me një pasuri prej 2.1 miliardë dollarë, ndërsa e dyta vjen Hillary Clinton me 52.7 milionë dollarë.

Mesatarisht kandidatët presidencial i kanë 6.5 milionë dollarë kesh në bankë, ndërsa një amerikan mesatar i ka më pak se 1,000 dollarë.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button