Dr.Dre nuk di të plaket

Me sa duket pleqëria nuk po e zë Dr.Dre, transmeton Klan Kosova.

Në anën e majtë Dr.Dre ishte në moshën 30 vjeçare derisa ishte fotografuar prapa skenës së Source Awards në New York, dhe 20 vjet më vonë… i i cili e festoi ditëlindjen e 51-të gjatës javës së kaluar, por fotografia është bërë në muajin e fundit të vitit 2015 gjatë një premiere të filmit në Los Angelos.

Mos ndoshta janë në pyetje gjenet?

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button