Ali Ahmeti më krenarë se kurrë: Mëmëdhe, të dua kështu si je

A ka kujtim më të mirë për heronjë tanë që përkujtohen me Shqiponjën Dykrenare në mes të Shkupit? Ka shkruar Ali Ahmeti në rrjetin social Facebook.

Monumentet në qytetin e Shkupit e rrethinë ai i ka quajtur kapitale.

Mëmëdhe, të dua kështu si je,por kur të shoh të lirë do të dua edhe më mirë. Sot Shkupin e dua edhe më mirë dhe më…

Posted by Ali Ahmeti on Saturday, February 20, 2016

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button