Bota është plot me…

“Bota është plot me sy të bukur, por sytë që te shohin me sinqeritet dhe dashuri janë të pakët…”

Bob Marley, këngëtar xhamajkan.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button