fbpx

TË JETOSH ME VASKO

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Një përgjigje e shkëlqyeshme e Fatmirit mjeranëve dhe abdallëve të këtij vendi të vockël që nuk zgjohen nga gjumi i rëndë i shovenizmit dhe racizmit antishqiptar. Ku janë vallë gjithëa ai kallaballëk deputetësh e funksionarësh shqiptarë që të ngrenë padi kundër fashistëve maqedonas që e propagandojnë egërsinë serbomadhe? Turpi është i politikanëve shqiptarë! Respekti i takon Fatmirit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *