Vendi që ofron 18 mijë dollarë nëse bëheni shtetas i tij (Foto)

Alaska e Shteteve të Bashkuara të Amerikës u paguan 18 000 dollarë në vit njerëzve që duan të vendosen atje përgjithmonë, transmeton gazeta Shekulli.

Kuptohet, për t’i marrë paratë, duhet fillimisht të dëshmoni gatishmërinë dhe vërtetësinë e pretendimit tuaj.

Pas kësaj ju mund të prisni të merrni këtë shumë çdo vit, e nuk duhet ta ktheni kurrë mbrapsht.

Kushti i vetëm që duhet të plotësoni është të kaloni 190 ditë pa shkëputje, të mos keni dosje kriminale e pastaj ju mbet veç të prisni 18 mijë dollarë të vijnë me postë në shtëpinë tuaj.

Lajme të ngjashme

Komentet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button