BUZ’ NATË

Buz’ nata, moment i bukur për histori dashurie

ashtu si ringjall hënën, ringjall ndjenjat

dhe prap çorienton zemrat

që dashuritë të mos thuren.

Në reshta romancash buz’ nata ka kurorën

mbretëron në ta si Zot i gjithëfuqishëm

ashtu si ringjall ndjenjat, ringjall dhe hënën

e qëndron në fron si hero i lavdishëm.

Autor: Naim Iljazi

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button