Tetovë, koncert madhështor për nderë të Pavarësisë së Kosovës

Për nderë të pavarësisë së Kosovës ditën e nesërme do të mbahet koncert madhështorë i Ansamblit të këngëve dhe valleve “Shota” e Republikës së Kosovës dhe Ansamblit “Xheladin Zeqiri”.

Ngjarja do të mbahet në sallën e Qendrës për Kulturë në Tetovë, ora 19:30  (e Premte).

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button