Shilegov: “Opushteno” në RTVM ka marrë 98.000 euro

Deputeti Petre Shilegov në profilin e tij zyrtar në Facebook, ka shkruar se produksioni i emisionit “Opushteno”, e cila transmetohet në RTVM ka marrë 98.000 euro për këtë vit, gjegjësisht 8000 mijë euro në vit, njofton Portalb.

Njëri nga Lëvizja qytetare për mbrojtjen e Maqedonisë (GDOM) dhe drejtor artistik i Teatrit Kombëtarë i Maqedonisë.

“Kuvendi i Republikës së Maqedonisë në seancën e djeshme e miratoi planin financiar për punën e RTVM-së. Në kuadër të atij plani, produksioni cili e realizon emisionin “Opushteno”, ka marrë 98.000 euro në vit. Ose nga 8.000 euro në muaj. Aq për patriotizmin”, ka shkruar Shilegov. /Portalb

shilegovstatus

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button