Këshilla të vlefshme për brunet

Përshtasni ngjyrën tuaj të flokëve me prerjen! Nëse keni flokë të gjatë dhe doni që të dukeni sa më mirë ju këshillohet që t’i lyeni ato me një ngjyrë të errët në mënyrë të tillë që impakti që ju do të krijoni të jetë më i madh.

Anoni gjithmonë drejt ekstremiteteve Brunet më atraktive i kanë pasur si ngjyrat e flokëve ashtu edhe prerjet shumë ekstravagante dhe të veçanta andaj rrezikoni edhe ju! Rrini larg të zezës Nëse doni ta theksoni ngjyrën tuaj të flokëve mos përdorni kurrë të zezë.

Këshilla më e mirë është të shkoni te një profesionist dhe të merrni rezultatin e dëshiruar. Arsyeja është shumë e thjeshtë: nëse përdorni ngjyrën e zezë ose blu në të zezë, atëherë është shumë e vështirë për t’u kthyer pas. Si duhet të aplikohet makeup-i për brunet? Rimelin gjithmonë blejeni të zi. Ngjyrës së errët të flokëve tuaj i përshtatet një makeup në tonalitete të errëta.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button