Kerry me mesazhe në Twitter për takimet në Tiranë

Sekretari i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, John Kerry, po qëndron sot në Tiranë ku fillimisht ka takuar presidentin Bujar Nishani, më pastaj kryeministrin Edi Rama.

Kerry në Twitter është shprehur i kënaqur me mikpritjen e bërë në Shqipëri nga presidenti Nishani dhe ka shfaqur temat e diskutuara me kryeministrin Rama.

Kerry ka treguar se kanë qenë temat si ato të sigurisë, terrorizmit dhe zgjerimit të BE-së në takimin me Ramën dhe ministrin Bushati, njofton Klan Kosova.

Kerrry Twitter

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button