Ushtarët izraelitë vrasin një vajzë palestineze

shtarët izraelitë në afërsi të një xhamie në Bregun Perëndimor kanë vrarë një vajzë adoleshente.

Ministri i Shëndetësisë në Palestinë e ka konfirmuar këtë vdekje dhe e kanë identifikuar vajzën si 17 vjeçare, Kilzar Mohd Abdulhaleem al-Owiwi nga Hebron, transmeton Klan Kosova.

Ushtria izraelite nga ana tjetër ka thënë se vajzën e kanë shtënë për shkak se ajo kishte tentuar ta therrte një ushtar.

“Ajo morri thikën për ta goditur një ushtar”, thuhet në deklaratën e ushtrisë izraelite.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button