Është e lehtë të lëndosh dikë…

“Është e lehtë të lëndosh dikë dhe të thuash “Më fal”… Por është e vështirë të jesh i lënduar nga dikush dhe të thuash “Të fal””

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shiko edhe
Close
Back to top button