Nxënësit e “Cvetan Dimovit” luajnë dramën, “Dituria çelësi i jetës”

Premiera e dramës “Dituria çelësi i jetës” i përgatitur nga Unioni i nxënësve të SH.M “Cvetan Dimov” është mbajtur mbrëmë në Qendrën Informative Kulturore (QIK).

Drama në fjalë përmban tema dhe porosi për jetën primitive dhe jetën e tanishme, se si bëhen padrejtësitë, se si arrihet deri te mossuksesi i nxënësve, dëshpërimi i jetës nga ana e të rinjve e shumë tema tjera me porosi pozitive.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button