Nga mundja në MMA, Besmiri e fillon me fitore (Video)

Sportistët asnjëherë nuk kënaqen me pak dhe gjithmonë kërkojnë sfidë të re. Kështu është rasti me anëtarin e KM Liria nga Shkupi dhe njëkohësisht reprezentues i Maqedonisë në mundje, Besmir Veseli, i cili ka vendosur që të jetojë në Chicago të SHBA-ve ku edhe ka debutuar për herë të parë në garat e sportin MMA.

Besmiri edhe pse si debutues në këtë sport, ka shënuar fitore ndaj Colin Por, i cili para se të del në ring të mbyllur me shqiptarin, kishte arritur në konton e tij të ketë 3 fitore pa asnjë humbje.

Besmiri ka qenë kampion i shumëfishtë në mundje në Maqedoni dhe pjesëmarrës në kampionatin evropian e mediteran. /Portalb/

Wow!!!

Posted by Josh Bulak on 2016-02-12

 

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button