Sot organizohet tryezë e rrumbullakët: “Roli i shoqërisë civile në kontekstin e sotëm”

Sot nga ora 11, në klubin GEM (mbi Menada, Çarshi e vjetër), do të organizohet tryezë e rrumbullakët me temë “Roli i shoqërisë civile në kontekstin e sotëm”.

Në këtë tryezë të rrumbullakët do të marrin pjesë: Zoran Bojarovski, Mersiha Smailloviq, Zamir Mehmeti, Milagjan Penev, Angela Ilievska, Koço Andnovski, Marjan Zabrçanec, Sllavica Inxhevska, Petrit Saraçini dhe Stefan Aleksiq.

Moderator do të jetë: Xhelal Hoxhiq

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button