fbpx

KTHIMI I JOSIF BAGERIT

Lajme të ngjashme

Një koment

  1. Shkrimi i zotit Fatmir Sulejmani eshte nje thirrje e hapur, e qarte dhe e drejte e tij per te gjithe inteligjencen shqiptare ne Ballkan, gjithe atyre qe e ndjenje sadopak veten shqiptar se po vazhdon e eger lufta per shperberjen e shqiptareve, per zvogelimin e popullssise saj me cdo mjet me qellim ripopullimin me popuj sllave. Bageri ka edhe qene nje luftetar i denj i ruajtjes se autoktonise se shqiptareve ne trojet e tyre. Ai, ne kushte shume me te veshtira se sa sot, nuk ka heshtur, por ka qene ne rradhet e para te mbrojtjes se identitetit kombetar. Shurdhimi i inteligjences ndaj emigrimit te shqiptareve eshte nje faj i pafalshem me nje te ardhme te keqe per kombin tone shqiptar. Per rrezik te kombit tone, intelektuale te tille, me fryme atdhedashuria, sot pothuaj nuk kemi. Kjo do te thote se kemi pak mend per te pare emigrimin si rrezik te madh per Shqiperine dhe shqiptarwt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *