fbpx

JAM SHQIPTAR!

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. Kjo nuk donë koment. Një gja po u vërtetojka: “E vërteta po vonojka e ngulfatur nga e pa vërteta por nuk po harrojka…?!”.

  2. Mire se vini Reka e eperme…falenderimet xha Brankos per guximin…Mire se erdhet …

  3. Ky esht vetem Fillimi i te vertetes se Shqiptarve ne Ballkan.Tash vjen edhe pjesa tjeter e Popullit ,Vllezerve dhe Motrave tona nga pjeset tjera Autoktone te Shqiptarve te Besimit Ortodoks nga ;Mali i Zi, Sangjaku ,dhe Serbija dhe kjo nuk do te vonoj.Neve na duhet qe Kosova dhe Shqiprija te Konsolidohen dhe Forcohen dhe gjerat vin Vet.

  4. Largimi i ketij komuniteti nga gjiri i Shqiptareve ka ndodhur me se shumti per shkak te vet Shqiptareve te cilet i persekotonin dhe i largonin ne kohen e Perandorise Osmane, pikerisht per shkak te besimit te tyre. Ata me se shumti e ndjenin veten me te afert me Sllavet sesa me vellezerit e nje gjaku qe u thernin femijet perpara syve te tyre.
    Mire se vini ne gjirin e nenes vellezer. Ka ardhur koha qe Kisha Autoqefale Shqiptare te mari frenat e ketij institucioni ne dore dhe te bej cmos per afrimin e vellezerve tane me Kishen Ortodokse Shqiptare.

  5. i lumte autorit te ketije shkrimi,i besimitb myliman,ashtu si un,qe ne menndje e tij ka si besim mbi cdo fe VASO PASHKE SHKODRANI E MATH FEJA E SHQIPTARIT ESHTE SHQIPTARIA.uroje te shtohet nr i njerzve te diture qe me dijet dhe shkrimet etyre te kontribojne qe te gjithe shqiptaret te ndihmojne kthimin ne identitetin e tyre te cdo shqiptari te asimiluar ne tojet etnike ne ballan,ilirikum,qe ndjen ne gjakun e tije shpirtin e te pareve tyre shqiptare. kjo duhet te jete nje beteje e cdo politikani shqiptare kudo qe frymon. ne shqipri kosove macedoni,mal tezi greqi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *