fbpx

Vetëm nëse dashuroni…

“Jeta është një gjumë, dashuria është ëndrra në të. Do të keni jetuar nëse keni dashuruar”

Thënie nga Alfred de Musset. Ai ishte një dramaturg, poet dhe novelist nga Franca.

Lajme të ngjashme

Shiko edhe
Close
Back to top button