fbpx

Promovim i përmbledhjes për hebrenjtë në Maqedoni

Me rastin e 71-vjetorit nga ripërtërirja e punës së bashkësisë hebraike në Maqedoni pas Luftës së Dytë Botërore sot në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë do të promovohet përmbledhja nga Konferenca shkencore ndërkombëtare “Hebrenjtë në Maqedoni: historia, tradita, kultura, gjuha dhe religjioni”.

Promovimi i përmbledhjes është në organizim të Bashkësisë hebraike në Republikën e Maqedonisë së bashku me ASHAM-in dhe Institutin për histori kombëtare nga Shkupi.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button