fbpx

Etja dy-dekadëshe e tetovarëve për ujë! (VIDEO)

Si zgjohet kryetarja Teuta Arifi dhe si lahet pa ujë? Për kur premton se do ta zgjidhë, “njëherë e përgjithmonë” problemin e ujit? Të gjitha autoritetet lokale deri më tani kanë dështuar të sigurojnë ujë, dhe tani ka edhe problem tjetër – rrjeti i ujësjellësit në Tetovë shkatërrohet. Dy dekada, miliona euro nga qytetarët janë mbledhur për ujë të pa harxhuar, ndërsa qytetarët çezmat i zëvendësuan me shishe plastike, fuçi dhe bidonë. Ndiqni më poshtë dokumentarin me titra shqip, të përgatitur nga agjencia e lajmeve Meta.mk.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button