fbpx

Katër vite për katër kilometra! (VIDEO)

Katër vite me radhë rruga lokale Çanaklia- Nova Maallo e rajonit të Strumicës po planifikohet ndërsa paratë ndahen nga buxheti i komunës. Katër kilometra rrugë mbeti-katër kilometra maltretim i përditshëm për banorët e këtyre viseve të cilët asnjëherë nuk zbuluan ku dhe si çdo vit humbasin paratë e tyre?!
Ndiqni më poshtë dokumentarin me titra shqip, të përgatitur nga agjencia e lajmeve Meta.mk.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button