fbpx

Paguajnë por ngrin nga i ftohti dhe kanë uri! Shtëpia e pleqve si Shtëpi për të burgosur (VIDEO)

Llogaria e bllokuar i la pa ngrohje, pa sasi të mjaftueshme ushqimi dhe kujdes 128 persona në Shtëpinë e pleqve të Prilepit. Të strehuarve të cilët edhe vetë paguajnë për shërbimet u kanosen vendime ekzekutive për pagesë të borxheve. Analizat tregojnë se në thelb Shtëpia e pleqve dhe dy vitet e fundit harxhoi më shumë se sa ka fituar, dhe krahas kësaj numri i personave të angazhuar edhe nga aktivitetet e vetëfinancimit ka mbetur i njëjtë! Të strehuarit, familjet dhe qytetarët e dinë ku zhduken paratë e popullit të cilat janë derdhur në llogari të Shtëpisë? Ndiqni më poshtë dokumentarin me titra shqip, të përgatitur nga agjencia e lajmeve Meta.mk.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button