fbpx

Bora në Strazhë vështirëson komunikacionin, NP “Rrugët e Maqedonisë” mos dilni me goma vere

Rruga, Gostivar – Kërçovë gjegjësisht në Strazhë nga bora e rënë sot ka vështirësuar qarkullimin e veturave.

Siç shihet në foto në këto momente është bllokuar rruga ëshët bllokuar nga një kamion dhe autobus që kanë hasur në vështirsi të mëdha për shkak të borës në Strazhë.

Nga NP “Rrugët e Maqedonisë”  thonë se kjo ndërmarrje me gjithë kapacitetin e saj punon intezivisht për të liruar rrugët, por gjithashtu bëjnë apel se shoferët të kenë kujdes që me veturat dhe kamionët mos dalin me goma vere, por të kenë paisje dimërore për automjetet e tyre.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button