Saliu: Pas ngjarjeve në Paris, siguria në Maqedoni nuk është e garantuar

“Maqedonia ka të drejtë të plotë të vendosë gardh në kufirin me Greqinë si mekanizëm për t’u ballafaquar me refugjatët, nëse të njëjtën e shohin si të nevojshme edhe vendet tjera të Evropës dhe regjionit”, deklaroi drejtoresha Qendrës për Menaxhim me Krizat, Suzana Saliu, njofton 24 Vesti, transmeton Portalb.

“Edhe pse është jo-humane, Maqedonia nuk a tjetër zgjidhje. Siguria në asnjë shtet në regjion dhe Evropë, përfshirë edhe Maqedoninë, nuk është e garantuar pas ngjarjeve në Paris”, deklaroi Saliu. /Portalb

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button