fbpx

Besimi – Shtajnaker: Të plotësohen rekomandimet e raportit

Zëvendës Kryeministri i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë përgjegjës për çështje Evropiane Dr. Fatmir Besimi, sot realizoi takim me ambasadoren e Republikës Federale të Gjermanisë SH.S. Gudrun Shtajnaker.

Në takim u bisedua për procesin e integrimit të Republikës së Maqedonisë në Bashkimin Evropian si dhe për rekomandimet nga raporti i KE të cilat paraqesin prioritet për Republikën e Maqedonisë para samitit të këshillit të BE-së në Dhjetor dhe atë dialogu politik,, dialogu me gazetarët, gjyqësor i pavarur, marrëdhëniet ndëretnike si dhe çështje e hapura me fqinjët.

Në takimin e zëvendës Kryeministrit Besimi me Ambasadoren Shtajnaker temë bisedimi ishte edhe takimi i fundit i medijatorit Nimic me kancelaren Merkel

Lajme të ngjashme

Back to top button