Webfaqja ku mund të gjeni klonin tuaj

Lajme të ngjashme

Komentet

  1. fatime raqipi,jam inxhiniere e diplomuar e biologjis-biokimise,luaj kitare dhe ndjek disa kurse te gjuhes angleze,dua te shoh se sa eshte e vertet kjo qe te gjej klonin tim

  2. Heheh ndoshta klonin tim smund me e gjet se vetem une egzistoj prej kesaj race qe ka mbet hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *