fbpx

Sa ditë duhet të zgjasë periudha e menstruacioneve?

Për shumicën e grave, periudha e tyre zgjat për 4-6 ditë.

Në qoftë se nuk bëni pjesë ketu, mos filloni të stresoheni.  Një periudhë mund të zgjasë diku deri nga 2-7 ditë, dhe kjo në raste stresi apo të caktuara mund të merret si normale.

Nëse jeni duke gjakosur më shumë se shtatë ditë me radhë, atëherë flisni me mjeken tuaj familjar apo gjinekolog.

Lajme të ngjashme

Back to top button