fbpx

Mavraj një besimtarë i devotshëm, ndihmon jetimët (FOTO)

Mbrojtësi Mërgim Mavraj si një besimtar musliman i devotshëm që është edhe njëher e ka dëshmuar anën e tij humane.

Pas kualifikimit historik të Shqipërisë në Francë 2016, futbollisti i Kombëtares së Shqipërisë, u ka ndihmuar fëmijëve jetimë të Durrësit me mijëra euro.

Mavraj ka dërguar mijëra euro ushqim dhe veshëmbathje në një jetimore të këtij qyteti.

Ai ka thënë se kjo është një tjetër detyrë që njerëzit duhet ta kenë jashtë jetës personale.

Lajme të ngjashme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button