fbpx

Australi, një gjahtar mbijeton gjashtë ditë pa ujë në shkretëtirë

Reg Foggerdy (62 vjeç), i cili gjatë kohës së lirë merret me gjueti ka humbur në rajonet e nxehta dhe të thata të Australosë, por arriti të mbijetojë gjashtë ditë pa ujë duke ngrënë vëtëm milingona.

PERT (AA) – Reg Foggerdy (62 vjeç), i cili gjatë kohës së lirë merret me gjueti ka humbur në rajonet e nxehta dhe të thata të Australisë, por arriti të mbijetojë gjashtë ditë pa ujë duke ngrënë vëtëm milingona, raporton Anadolu Agency (AA).

Lajme të ngjashme

Back to top button