fbpx

Përkujtohet 80-vjetori atentatit ndaj Hasan Prishtinës

Shoqata e Historianëve Shqiptarë në Maqedoni dhe Sekretariati për Implementimin e Marrëveshjes së Ohrit organizojnë Akademi përkujtimore me rastin e 80-vjetorit të atentatit ndaj Hasan Prishtinës dhe 101-vjetorit të Kuvendit të Shkupit.

Me këtë rast do të promovohet edhe libri në gjuhën shqipe: “HASAN PRISHTINA”, nga autori Prof.dr. Branko Sinadinovski në Shtëpinë e zanatçinjve, në Çarshinë e Vjetër. 

Lajme të ngjashme

Back to top button