fbpx

Bomba e gjetur në Kapishtec, kërkohet fajtori

Policia njoftoi se bomba e gjetur, e vendosur nën një automobil në Kapishtec, është dhënë nën hetime dhe analizë.

Sipas informacioneve, bëhet fjalë për vërtetimin se kush dhe pse vendosi bombën.

Ndryshe, sot në mëngjes është lajmëruar se nën një makinë në Kapishtec është vendosur një lëndë shpërthyese, me ç’rast policia doli në teren.

 

 

Lajme të ngjashme

Back to top button