fbpx

Korpusi i Paqes në Wilson

Të martën, solemnisht në shkollën Wilson filloi java e trajnimeve të Korpusit të Paqes, grupi i ri i vullnetarëve në RM.

Në kampusin e shkollës Wilson do të trajnohen mbi  45 vullnetar të ri që vijnë nga SHBA si pjesëtar të Korpusit të Paqes, vullnetarët qëndrojnë në institucione, organizata dhe shkolla vendore në veçanti si arsimtar të gjuhës angleze.

Kjo është hera e tretë me radhë që shkolla Wilson është partner i korpusit të Paqes dhe me përgjegjësi dhe mirënjohje mban këtë partneritet.

Lajme të ngjashme

Back to top button