fbpx

Google bën thirrje për donacione për refugjatët

Google ka shprehur mbështetje për refugjatët  duke dhënë donacion prej një milion euro për organizatat në terren, të cilat kujdesen për refugjatët ne Evropë, Afrikën Veriore dhe Lindjen e Mesme.

Gjithashtu kompania organizon edhe mbledhje të parave nga të gjithë qytetarët të cilët duan të donojnë.  Për çdo donacion do të jep një donacion tjetër me të njëjtën vlerë.

Qëllimi është që të mblidhen 10 milionë euro, për ‘tua dhënë organizatave jofitimprurëse të cilat u ndihmojnë refugjatëve.

Lajme të ngjashme

Back to top button