fbpx

Kuvendi vërtetoi dorëheqjen e ministrit Ivanovski

Kuvendi dje ka vërtetuar dorëheqjen e ministrit për shoqëri informative dhe administratë, Ivo Ivanovski.

Ai ka paralajmëruar se shkon për punë jashtë vendit.

Ivo Ivanovski ishte ministër për shoqëri informative nga viti 2008-të, kur ky resor për herë të parë u formua nga kabineti i kryeministrit aktual. Më vonë këtij resori iu është shtuar edhe resori i administratës.

Lajme të ngjashme

Back to top button