fbpx

Maqedoni, prokurorja Katica Janeva e dha betimin

Prokurorja publike speciale, Katica Janeva ka dhënë sot betimin para këshillit të prokurorëve.

“Falënderojë të gjithë faktorët ndërkombëtar politik që kanë mbështetur zgjedhjen time, falënderojë këshillin që më votoi. Sot para jush qëndrojë vetëm, ndërkaq brenda një muaji do të më shihni së bashku me ekipin tim, që do të merret me rastet që do të jenë në ingerencat e Prokurorisë publike dhe do të fillojmë punën”, ka thënë ajo.

Lajme të ngjashme

Back to top button