fbpx

Të dielën para shtëpisë së Nënë Terezës mund të bëni ndërrimin e librave

Aksioni për ndërrimin e librave të lexuar do të mbahet të dielën në Shkup në organizim të Shoqatës “Humanitet pa kufij”.

Aksioni do të zgjasë nga ora 11 deri ën orën 13 ndërsa do të zhvillohet para shtëpisë përkujtimore të Nënë Terezës në qendër të Shkupit.

“Ato libra që i kemi lexuar një herë dhe nuk do ti lexojmë më, nga biblioteka jonë e shtëpisë, mund ti ndërrojmë me njerëz të tjerë të cilët gjithashtu do të jenë të pranishëm në këtë aksion”, thonë organizatorët.

Lajme të ngjashme

Back to top button