fbpx

Mijëra londinezë japin mbështetje refugjatëve

Mijëra njerëz janë mbledhur në qendrën e Londrës në shenjë mbështetje refugjatëve ndërsa pritet se tubime të ngjashme do të organizohen edhe në kryeqendrat tjera evropiane.

Disa mijëra njerëz janë mbledhur në Hyde Park në Londër dhe siç bën të ditur korrespodenti i AFP-së ata mbajnë pllakate ku midis tjerash shkruan: “Hapni kufijtë” .

Përveç tubimeve në Londër janë paralajmëruar tubime të ngjashme edhe në Berlin, Vjenë dhe Lisbonë.

Lajme të ngjashme

Back to top button